Close

Vård & Omsorg

Stolen.nu erbjuder unika möbler för äldreboenden.

Efter en undersökning och efter nära samarbete med vårdpersonal vet vi att våra möbler uppskattas av alla på ett äldreboende.

Vi vill skapa en varm och ombonad känsla med stora valmöjligheter, så att du kan välja möbler som passar ihop med din verksamhet och övrig inredning.

Därför har vi valt ut ett brett sortiment för äldrevård med 6 stolsmodeller och till det kan du välja olika bordsmodeller: runda, ovala eller rektangulära.

Stolarna är försedda med glidhjul, löstagbar sits klädd med sjukhusväv och löstagbara hättor som du kan tvätta i 60 grader.

Borden har massiva ben och man väljer bordsskiva efter behov, björkfanér alt laminat.Stolen.nu tar hand om hela processen. Vi upplevs som en bra affärspartner och ser till att vi har nöjda kunder och vi satsar alltid på långsiktiga relationer.

Möblerna är framtagna och tillverkade av oss utvalda leverantörer i Sverige. Det är en trygghet att använda svenska tillverkare med gedigen kunskap och lång erfarenhet.

Vi behöver inte heller använda oss av långa transporter.

Huvudsakligen använder vi trä från björk och bok i våra möbler, så långt möjligt från inhemska bestånd. Möblerna är målade i moderna färger och följer EU:s miljömärkningskrav för inomhusfärger.

Möblerna kräver bara avtorkning med trasa och ljummet vatten, i vissa fall även vanligt diskmedel.